Reviews

Tevreden? Laat uw reactie achter.

6 reacties

Naar het reactie formulier

  • Jeanine Haag on 21 februari 2018 at 04:40

  Vrijdag onze steigerhouten bank opgehaald voor in de keuken. Een prachtige bank, heel netjes afgewerkt met lak.
  Service ook erg prettig, van tevoren stalen hout mee kunnen nemen voor de kleur en de bank naar eigen wensen kunnen ontwerpen.
  Ivm verhuizing mochten we de bank laten staan tot het ons uit kwam m op te halen.
  50/50 wood heel erg bedankt voor de goede service en de prachtige bank. Ik geef jullie site/adres zeker door aan anderen.

  • Anne on 6 maart 2018 at 08:10

  Gister onze prachtige meubels gekregen een tv meubel , salontafel, eettafel ,kast , & onze prachtige kapstok.

  Nadat vrienden van ons meubels hadden laten maken en zo ook mijn broertje waren mijn vriend en ik toch wel heel jaloers op de mooie meubels en aflevering ervan.

  Iedereen vind t mooi dus jullie gaan er zeker klanten bij krijgen .. en ik kom nog terug voor meer !!

  Top service snelle levering en super vriendelijke mensen !

  • Lianne on 9 april 2018 at 08:14

  Afgelopen week hebben wij ons bed gekregen van 50 50wood. Het bed is netjes afgewerkt en ziet er erg mooi uit. Ook het contact met 50 50wood verliep erg prettig. Het bed werd netjes bij ons afgeleverd en in elkaar gezet. Kortom: goede service, snel geleverd, mooi materiaal en vriendelijk personeel!

  • Inge van Driel on 9 juli 2018 at 12:16

  Onlangs is de schoenen kast en dressoir bezorgd. Boven verwachting zo mooi geworden. Vakwerk. We zijn er erg blij mee.
  Contact verliep prima. Zijn erg goed te woord gestaan. Zeker de moeite waard om hier eens te gaan kijken. Ze maken het precies zoals je wilt.

  • Annejet on 12 november 2018 at 09:31

  Ik ben zeer enthousiast over het werk dat de mensen van 50|50 hebben geleverd! Van de zomer zag ik in een strandtent een super gafe kast staan, dit voorbeeld gebruikt voor een ontwerp voor een boekenkast passend in onze woonkamer. Het resultaat dat de werknemers hebben afgeleverd is echt fantastisch. Precies zoals ik de kast wilde hebben. Het contact met de werkplaats ging ook heel vlot en makkelijk. Ik kon meteen langskomen om mijn ontwerp door te nemen en binnen 5weken stond mijn kast in de kamer. Veel dank en complimenten voor jullie!

  • Hilde Varkevisser on 12 januari 2019 at 21:11

  We hebben al een paar jaar een eettafel en een salontafel oud hout van 5050wood, zijn er zeer tevreden over en geef de website regelmatig door aan vrienden/collega’s als tip.
  Twijfel nu of onze tafel niet wat groter kan ivm uitbreiding van de familie, vandaar weer even op de site gekeken. Als we wat anders nemen gaan we deze zeker weer bij 5050 wood bestellen.
  Het contact met de firma verliep ook heel prettig, evenals de aflevering.

Geef een reactie

Your email address will not be published.